Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vloerreiniging

Bij S.H.S. Schoonmaakservice maken we elke vloer weer als nieuw. We wassen tegelvloeren, gladde vloeren, houten vloeren, vloeren van natuursteen en nog veel meer. Als er tapijt op kantoor ligt, gebruiken we daar een speciale machine voor. Vlekken en stof verdwijnen gegarandeerd uit de vloerbedekking.

Voor uw vloer gebruiken we de beste schoonmaakmiddelen. Dit verschilt natuurlijk per vloer. Bij twijfel zoeken we contact met onze partner in Oosterhout, zodat we het beste middel en de beste borstels kunnen gebruiken om uw vloer te reinigen. Zo voorkomen we dat we met de verkeerde middelen de vloer bewerken. 

Heeft uw kantoor meerdere verdiepingen? Geen probleem! We gebruiken machines die mee naar boven komen, zodat we de vloeren op alle verdiepingen even schoon kunnen krijgen. U kunt de vloer eenmalig laten schoonmaken of periodiek. We stellen graag een offerte voor u op.

Professionele Vloerreinigingsservice

Bij S.H.S. Schoonmaakservice zorgen we ervoor dat elke vloer er weer als nieuw uitziet. Tegelvloeren, gladde vloeren, houten vloeren, vloeren van natuursteen of andere soorten vloeren, wij hebben de expertise om ze grondig te reinigen. Als uw kantoor tapijt heeft, maken we gebruik van speciale machines die gegarandeerd vlekken en stof uit de vloerbedekking verwijderen.

Voor het reinigen van uw vloer maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen, die specifiek zijn afgestemd op het type vloer. Als we twijfelen, raadplegen we onze partner in Oosterhout om het juiste schoonmaakmiddel en de beste borstels te selecteren die geschikt zijn voor uw vloer. Op deze manier vermijden we dat we de vloer behandelen met de verkeerde middelen, wat schade kan veroorzaken.

Heeft uw kantoor meerdere verdiepingen? Geen probleem! We beschikken over machines die gemakkelijk naar boven kunnen worden gebracht, zodat we de vloeren op alle verdiepingen grondig kunnen reinigen. U kunt ervoor kiezen om de vloer eenmalig te laten reinigen of periodiek, afhankelijk van uw behoeften en wensen. We stellen graag een offerte op maat voor u op.

Naast vloerreiniging bieden we ook vloeronderhoud aan om de duurzaamheid en uitstraling van uw vloer te behouden. Met regelmatig onderhoud kunnen we krassen, slijtage en andere vormen van beschadiging minimaliseren, waardoor uw vloer er langer als nieuw uit blijft zien. Onze professionele medewerkers hebben de kennis en vaardigheden om uw vloer te onderhouden en te beschermen.

Kies voor S.H.S. Schoonmaakservice en laat uw vloeren professioneel reinigen en onderhouden. Wij bieden hoogwaardige schoonmaakdiensten die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Veel gestelde vragen

We zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van verschillende soorten vloeren, waaronder tegelvloeren, gladde vloeren, houten vloeren, vloeren van natuursteen en meer.

Voor tapijtreiniging maken we gebruik van speciale machines die vlekken en stof effectief uit de vloerbedekking verwijderen.

We selecteren zorgvuldig schoonmaakmiddelen die zijn afgestemd op het specifieke type vloer dat u heeft. In geval van twijfel raadplegen we onze partner in Oosterhout om de beste schoonmaakproducten en borstels te kiezen.

Ja, we beschikken over machines die gemakkelijk naar boven kunnen worden gebracht, zodat we vloeren op alle verdiepingen grondig kunnen reinigen.

Absoluut! Naast vloerreiniging bieden we ook vloeronderhoudsdiensten om de duurzaamheid en uitstraling van uw vloer te behouden.

Een eenmalige vloerreiniging is een grondige reiniging van uw vloer, terwijl periodiek vloeronderhoud gericht is op het behouden van de kwaliteit en uitstraling van uw vloer over een langere periode.

Omdat vuil en vlekken effectief worden verwijderd, draagt onze service bij aan het behoud van de duurzaamheid van uw vloeren, wat leidt tot verminderde slijtage en beschadiging. Daarnaast zorgt de verwijdering van allergenen en stof voor een gezondere binnenluchtkwaliteit.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor