Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Glazenwasser Breda

Onze glasbewassing gaat veel verder dan alleen de ramen. We maken ook de kozijnen schoon. Houten kozijnen doen we met de hand, omdat er met de bezem of telescoop putten in het hout kunnen ontstaan en dit leidt op termijn tot houtrot. Kunststof en aluminium kozijnen doen we met de bezem of telescoop.

We kunnen de glasbewassing op meerdere manieren aanpakken. De traditionele manier met de ladder en de hand is een mogelijkheid maar we kunnen ook een steiger opbouwen of een hoogwerker gebruiken Als de glasbewassing in een hangbak moet gebeuren, doen we dat ook. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen. Met onze telescoop gaan we overigens 30 meter de lucht in, waardoor we lang niet altijd een steiger of hoogwerker nodig hebben.

We reinigen zowel de ramen aan de buitenkant als aan de binnenkant maar wij gaan ook graag een stapje verder: als we op het dak zijn, controleren we bijvoorbeeld altijd even of er een opstopping is.. Heeft u speciale verzoeken? Laat het  ons gerust weten en dan kijken we wat er mogelijk is.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice bieden we een uitgebreide en hoogwaardige glasbewassingsdienst aan. Naast het reinigen van de ramen zelf, besteden we veel aandacht aan de kozijnen, omdat we begrijpen dat een grondige reiniging van zowel het glas als de omringende structuren essentieel is voor een optimale uitstraling van uw gebouw.

Bij het schoonmaken van houten kozijnen hebben we speciale aandacht voor de delicate aard van het materiaal. We reinigen deze kozijnen handmatig om te voorkomen dat een bezem of telescoop putten in het hout veroorzaakt, wat op de lange termijn tot houtrot kan leiden. Voor kunststof en aluminium kozijnen maken we gebruik van geschikte reinigingsinstrumenten zoals een bezem of telescoop.

We hebben verschillende methoden tot onze beschikking. Naast de traditionele methode met een ladder en handmatige reiniging, kunnen we ook een steiger opzetten of een hoogwerker gebruiken wanneer dat nodig is. Als er een hangbak nodig is voor bepaalde glasoppervlakken, regelen we dat graag. Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de vereiste veiligheidsmaatregelen om een veilige en efficiënte uitvoering van de glasbewassingswerkzaamheden te waarborgen. Bovendien hebben we geavanceerde telescopische reinigingsapparatuur waarmee we moeiteloos hoogtes tot wel 30 meter kunnen bereiken, waardoor we niet altijd afhankelijk zijn van een steiger of hoogwerker.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice gaan we graag een stap verder om ervoor te zorgen dat uw gebouw er niet alleen van buitenaf glanzend uitziet, maar ook intern goed functioneert. Tijdens onze glasbewassingswerkzaamheden, wanneer we toegang hebben tot het dak, controleren we altijd even op eventuele verstoppingen, zodat u tijdig op de hoogte wordt gebracht en passende maatregelen kunt nemen. We zijn er ook om aan uw speciale verzoeken te voldoen. Als u specifieke behoeften of wensen heeft, staan we klaar om met u samen te werken en te kijken wat er mogelijk is om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met onze uitgebreide glasbewassingsdienst kunt u rekenen op een professioneel team dat zorgt voor de reiniging van zowel de binnen- als de buitenkant van uw ramen, en zelfs verder gaat om de algehele conditie van uw gebouw te verbeteren. Heeft u speciale verzoeken? Laat het ons gerust weten en we kijken graag wat er mogelijk is.

Veel gestelde vragen

We reinigen houten, kunststof en aluminium kozijnen. Onze methoden zijn afgestemd op het delicate karakter van verschillende materialen.

We hebben verschillende methoden, waaronder handmatige reiniging, laddermethode, steigers, hoogwerkers en geavanceerde telescopische reinigingsapparatuur die hoogtes tot wel 30 meter aankan.

Ja, wanneer we toegang hebben tot het dak, controleren we op verstoppingen en eventuele problemen, en brengen u daarvan tijdig op de hoogte.

Ja, onze uitgebreide glasbewassingsdienst omvat zowel de binnen- als de buitenkant van uw ramen, zodat uw gebouw er van alle kanten glanzend uitziet.

We staan klaar om aan uw speciale verzoeken te voldoen. Neem contact met ons op en we zullen samenwerken om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met onze glasbewassing service kunt u rekenen op verhoogde helderheid en zichtbaarheid, wat bijdraagt aan een positieve uitstraling. Bovendien behouden we duurzame en vlekkeloze ramen dankzij onze professionele reiniging, wat leidt tot verbeterde natuurlijke lichtinval en een aangename sfeer binnen uw gebouw.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor