Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Glazenwasser Breda

Onze glasbewassing gaat veel verder dan alleen de ramen. We maken ook de kozijnen schoon. Houten kozijnen doen we met de hand, omdat er met de bezem of telescoop putten in het hout kunnen ontstaan en dit leidt op termijn tot houtrot. Kunststof en aluminium kozijnen doen we met de bezem of telescoop.

We kunnen de glasbewassing op meerdere manieren aanpakken. De traditionele manier met de ladder en de hand is een mogelijkheid maar we kunnen ook een steiger opbouwen of een hoogwerker gebruiken Als de glasbewassing in een hangbak moet gebeuren, doen we dat ook. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen. Met onze telescoop gaan we overigens 30 meter de lucht in, waardoor we lang niet altijd een steiger of hoogwerker nodig hebben.

We reinigen zowel de ramen aan de buitenkant als aan de binnenkant maar wij gaan ook graag een stapje verder: als we op het dak zijn, controleren we bijvoorbeeld altijd even of er een opstopping is.. Heeft u speciale verzoeken? Laat het  ons gerust weten en dan kijken we wat er mogelijk is.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice bieden we een uitgebreide en hoogwaardige glasbewassingsdienst aan. Naast het reinigen van de ramen zelf, besteden we veel aandacht aan de kozijnen, omdat we begrijpen dat een grondige reiniging van zowel het glas als de omringende structuren essentieel is voor een optimale uitstraling van uw gebouw.

Bij het schoonmaken van houten kozijnen hebben we speciale aandacht voor de delicate aard van het materiaal. We reinigen deze kozijnen handmatig om te voorkomen dat een bezem of telescoop putten in het hout veroorzaakt, wat op de lange termijn tot houtrot kan leiden. Voor kunststof en aluminium kozijnen maken we gebruik van geschikte reinigingsinstrumenten zoals een bezem of telescoop.

We hebben verschillende methoden tot onze beschikking. Naast de traditionele methode met een ladder en handmatige reiniging, kunnen we ook een steiger opzetten of een hoogwerker gebruiken wanneer dat nodig is. Als er een hangbak nodig is voor bepaalde glasoppervlakken, regelen we dat graag. Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de vereiste veiligheidsmaatregelen om een veilige en efficiënte uitvoering van de glasbewassingswerkzaamheden te waarborgen. Bovendien hebben we geavanceerde telescopische reinigingsapparatuur waarmee we moeiteloos hoogtes tot wel 30 meter kunnen bereiken, waardoor we niet altijd afhankelijk zijn van een steiger of hoogwerker.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice gaan we graag een stap verder om ervoor te zorgen dat uw gebouw er niet alleen van buitenaf glanzend uitziet, maar ook intern goed functioneert. Tijdens onze glasbewassingswerkzaamheden, wanneer we toegang hebben tot het dak, controleren we altijd even op eventuele verstoppingen, zodat u tijdig op de hoogte wordt gebracht en passende maatregelen kunt nemen. We zijn er ook om aan uw speciale verzoeken te voldoen. Als u specifieke behoeften of wensen heeft, staan we klaar om met u samen te werken en te kijken wat er mogelijk is om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met onze uitgebreide glasbewassingsdienst kunt u rekenen op een professioneel team dat zorgt voor de reiniging van zowel de binnen- als de buitenkant van uw ramen, en zelfs verder gaat om de algehele conditie van uw gebouw te verbeteren. Heeft u speciale verzoeken? Laat het ons gerust weten en we kijken graag wat er mogelijk is.

Waarom glazen wassen?

Het wassen van ramen gaat verder dan alleen esthetiek; het heeft verschillende voordelen. Ten eerste draagt het bij aan het behoud van de levensduur van je ramen. Vuil, stof, en andere verontreinigingen kunnen na verloop van tijd je ramen beschadigen. Door regelmatig te wassen, voorkom je dat deze deeltjes zich ophopen en je ramen aantasten.

Daarnaast zorgt het wassen van ramen voor meer natuurlijk lichtinval in je huis of kantoor. Schone ramen laten meer zonlicht door en creëren een heldere en positieve sfeer in de ruimte. Het verbetert ook het uitzicht naar buiten, waardoor je meer kunt genieten van het landschap.

Voor bedrijven is een schone en professionele uitstraling ook belangrijk. Schone ramen dragen bij aan de algehele indruk die klanten en bezoekers van je bedrijf krijgen. Het toont zorg voor detail en geeft een positieve indruk.

Kortom, het wassen van ramen is niet alleen een kwestie van uiterlijk, maar het heeft ook praktische voordelen voor de levensduur van je ramen en de algehele atmosfeer van je huis of werkplek.

Waarom glazenwasser uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een glazenwasser in te huren in plaats van zelf de ramen te lappen. Ten eerste kan het een tijdrovende klus zijn, vooral als je veel ramen hebt of als ze op moeilijk bereikbare plaatsen zitten. Een professionele glazenwasser heeft de juiste apparatuur en ervaring om dit efficiënt en effectief te doen.

Daarnaast kan het inhuren van een glazenwasser zorgen voor een beter resultaat. Ze hebben vaak toegang tot professionele reinigingsmiddelen en technieken die zorgen voor streeploos schone ramen. Als je zelf de ramen lapt, loop je misschien het risico op strepen of vlekken.

Veiligheid is ook een belangrijke overweging. Sommige ramen bevinden zich op grote hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen, en het kan gevaarlijk zijn om zelf te proberen ze schoon te maken. Professionele glazenwassers zijn getraind en uitgerust om op een veilige manier op hoogte te werken.

Al met al kan het uitbesteden van het glazenwassen je tijd, moeite en mogelijk zelfs geld besparen, terwijl je toch kunt genieten van schone en heldere ramen.

Wat kost het om glazen te laten wassen?

Bij SHS schoonmaak service begrijpen we dat schone ramen niet alleen bijdragen aan de uitstraling van uw pand, maar ook aan de levensduur van uw ramen en de algehele sfeer binnen. Daarom bieden wij professionele glazenwassers diensten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze tarieven voor glazenwassing variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het gebouw, het aantal ramen en de frequentie van de service. Bij SHS schoonmaak service streven we ernaar transparantie te bieden in onze prijsstelling, en daarom nodigen we u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte op maat.

Ons ervaren team van glazenwassers staat klaar om uw ramen te laten stralen en de natuurlijke lichtinval te optimaliseren. Of het nu gaat om een eenmalige reiniging of regelmatige onderhoudsdiensten, wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen.

Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier om een offerte aan te vragen of om meer te weten te komen over onze uitgebreide glazen wassing diensten. Bij SHS schoonmaak service streven we ernaar uw pand te laten schitteren!

Veel gestelde vragen

Onze kantoorschoonmaak is gebaseerd op een regiemodel, waarbij we de werkelijke benodigde uren in rekening brengen. We passen ons echter ook aan wanneer dat nodig is, om ervoor te zorgen dat uw kantoor altijd in topconditie is.

Ons uitgebreide pakket omvat het reinigen van bureaus, zowel hooggelegen als laaggelegen plekken, vensterbanken en het legen van prullenbakken. We bieden ook aanvullende services, zoals het verzorgen van planten en het opruimen van bladeren bij de ingang.

We werken samen met u om een schoonmaakschema op te stellen dat past bij uw behoeften. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of op andere tijdsintervallen zijn.

Ja, we begrijpen het belang van duurzaamheid en gezondheid. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke en veilige schoonmaakproducten die effectief zijn en tegelijkertijd de gezondheid van uw medewerkers en het milieu beschermen.

Geen probleem! We zijn flexibel en bereid om langer te blijven na speciale evenementen, zodat uw kantoor de volgende dag weer in perfecte staat is.

Absoluut! We staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verzorgen van planten, het legen van de papierversnipperaar of andere verzoeken, we zijn er om te helpen.

Uw vertrouwelijkheid is belangrijk voor ons. Ons team is getraind om discreet en professioneel te werken, en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig blijft.

Ja, al onze schoonmaakmedewerkers zijn zorgvuldig gescreend en getraind om professioneel en betrouwbaar te zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw kantoor in goede handen is.

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Onze schoonmaakdiensten kunnen worden afgestemd op uw planning, zodat we buiten kantooruren kunnen werken als dat beter voor u uitkomt. Neem contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken.

Een gezondere werkomgeving, dankzij een schone en opgeruimde ruimte. Daarnaast creëert u een positieve indruk op klanten en partners dankzij een professionele uitstraling. Bovendien draagt preventieve reiniging bij aan een langere levensduur van uw meubilair en leidt het tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor