Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gevelreiniging Breda

De gevel is een van de visitekaartjes van het bedrijf. Als de gevel blinkt, maakt uw bedrijf een goede indruk op klanten en vertegenwoordigers. Bij S.H.S. Schoonmaakservices reinigen we de beplating op gevels en ook hardboards worden door ons schoongemaakt. Dat doen we op waterbasis met een hogedrukreiniger. Stenen gevels zitten niet in ons pakket, omdat we de voegen niet uit de gevel willen spuiten.

Ook gevels van hoge gebouwen kunnen door ons worden schoongemaakt, wij werken sinds 2011 met  een vaste partner die ons voorziet van een hoogwerker of een hijskraan. Zo kunnen we niet alleen appartementen van twee of drie hoog schoonmaken, maar ook een kantoorpand van twintig verdiepingen.

Bij de schoonmaak nemen we uiteraard de juiste veiligheidsmaatregelen in acht. De veiligheid van onze medewerkers staat bij S.H.S. Schoonmaakservice namelijk op nummer één.

Expert in Gevelreiniging

Bij S.H.S. Schoonmaakservice begrijpen we het belang van een schone en representatieve gevel voor uw bedrijf. Onze gevelreinigingsdienst is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw gevel een positieve indruk maakt op klanten en vertegenwoordigers, en tegelijkertijd de integriteit van het materiaal behoudt. 

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van beplating en hardboards op gevels. Met behulp van een hogedrukreiniger met waterbasis kunnen we effectief vuil, stof, en andere verontreinigingen verwijderen. Het gebruik van een waterbasis reinigingsmethode zorgt ervoor dat de gevel op een milieuvriendelijke manier wordt gereinigd, zonder schadelijke chemicaliën.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in het reinigen van beplating en hardboards, voeren we geen reiniging uit op stenen gevels. Dit is omdat we de voegen tussen de stenen niet willen beschadigen. Onze focus ligt op het bieden van een veilige en grondige reiniging die de duurzaamheid en esthetiek van uw gevel behoudt.

Naast het reinigen van gevels van laagbouw, hebben we ook uitgebreide ervaring in het schoonmaken van gevels van hoge gebouwen. We werken al sinds 2011 samen met een betrouwbare partner die ons voorziet van hoogwerkers of hijskranen. Dit stelt ons in staat om niet alleen appartementen op de tweede of derde verdieping schoon te maken, maar ook kantoorpanden met meerdere verdiepingen, zelfs tot twintig verdiepingen hoog.

Veiligheid staat altijd voorop bij S.H.S. Schoonmaakservice. Bij het uitvoeren van gevelreinigingswerkzaamheden hanteren we strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in een veilige omgeving werken. We zorgen ervoor dat al onze medewerkers goed zijn opgeleid en op de hoogte zijn van de veiligheidsprocedures die nodig zijn bij het werken op hoogte. Op die manier kunnen onze klanten met vertrouwen rekenen op een professionele gevelreinigingsdienst die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Met S.H.S. Schoonmaakservice kunt u verwachten dat uw gevel grondig wordt gereinigd met behulp van milieuvriendelijke methoden, dat de integriteit van het materiaal behouden blijft en dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. We streven ernaar om uw bedrijf een schone, glanzende en professionele uitstraling te geven die een blijvende indruk maakt op uw klanten en vertegenwoordigers.

Waarom is het handig om je gevel te laten reinigen?

Het laten reinigen van je gevel heeft verschillende praktische voordelen. Ten eerste draagt het bij aan het behoud van het uiterlijk en de esthetiek van je woning of bedrijfspand. Door de invloed van weersomstandigheden, luchtvervuiling en andere factoren kan er in de loop der tijd vuil, algen, schimmels en andere verontreinigingen op de gevel ontstaan. Een grondige reiniging kan deze ongewenste elementen verwijderen en de oorspronkelijke uitstraling van je gebouw herstellen.

Een schone gevel kan ook bijdragen aan het behoud van de bouwmaterialen. Vuil en vocht kunnen in sommige gevallen schade veroorzaken aan de gevel, wat op lange termijn kan leiden tot onderhoudsproblemen. Door regelmatig de gevel te reinigen, verminder je de kans op schade en verleng je de levensduur van de materialen.

Daarnaast kan een schone gevel ook positieve invloed hebben op de energie-efficiëntie van je pand. Een laag vuil op de gevel kan de isolerende eigenschappen van de muren verminderen. Door de gevel te reinigen, behoud je de isolatie en draag je bij aan een energiezuiniger gebouw.

Kortom, het laten reinigen van je gevel is niet alleen een esthetische keuze, maar het heeft ook praktische voordelen voor het behoud van je pand en de energie-efficiëntie.

Wat kost een gevel reiniging?

Bij SHS schoonmaak service begrijpen we het belang van een schone en goed onderhouden gevel voor zowel de esthetiek als de duurzaamheid van uw pand. Daarom bieden wij professionele gevelreiniging diensten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze tarieven voor gevelreiniging variëren afhankelijk van de omvang van het gebouw, het type vervuiling en de benodigde reinigingsmethode. Bij SHS schoonmaak service streven we ernaar om eerlijke en transparante prijzen te hanteren, afgestemd op de individuele eisen van elk project.

Voor een nauwkeurige prijsopgave nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om uw gevel grondig te inspecteren, de benodigde reinigingsmethoden te bepalen en een op maat gemaakte offerte te verstrekken.

Bij SHS schoonmaak service geloven we in kwaliteit en professionaliteit. Onze gevelreiniging services zijn ontworpen om niet alleen de schoonheid van uw pand te herstellen, maar ook om de duurzaamheid en energie-efficiëntie te bevorderen.

Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke inspectie en offerte.

Waarom gevelreiniging uitbesteden?

Het uitbesteden van gevelreiniging biedt verschillende voordelen die de investering rechtvaardigen. Hier zijn enkele redenen waarom het verstandig kan zijn om gevelreiniging uit te besteden:

  1. Professionaliteit en ervaring: Gespecialiseerde gevelreinigingsbedrijven hebben ervaren personeel dat getraind is in het gebruik van de juiste technieken en reinigingsmiddelen. Ze begrijpen de diverse materialen waaruit gevels kunnen bestaan en weten hoe ze deze op de meest effectieve en veilige manier kunnen reinigen.
  2. Kwaliteit van het resultaat: Professionele gevelreinigers beschikken over geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen die zorgen voor een grondige en langdurige reiniging. Het resultaat is vaak beter dan wanneer je zelf aan de slag gaat met standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen.
  3. Veiligheid: Gevelreiniging kan soms op hoogte plaatsvinden, en het kan gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier wordt aangepakt. Professionele reinigingsbedrijven hebben de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen en beschikken over het juiste materiaal om op hoogte te werken, wat de veiligheid van zowel het personeel als het gebouw waarborgt.
  4. Tijdsbesparing: Gevelreiniging kan een tijdrovende klus zijn, vooral als het om grote of complexe gebouwen gaat. Door het uit te besteden, bespaar je kostbare tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke taken.
  5. Langdurig behoud van de gevel: Professionele reiniging draagt bij aan het behoud van de gevel en voorkomt schade door vervuiling. Op lange termijn kan dit helpen om reparatiekosten te verminderen en de levensduur van de gevel te verlengen.
 

Al met al kan het uitbesteden van gevelreiniging een verstandige investering zijn voor zowel particulieren als bedrijven, omdat het zorgt voor een effectieve, veilige en duurzame oplossing.

Veel gestelde vragen

Onze kantoorschoonmaak is gebaseerd op een regiemodel, waarbij we de werkelijke benodigde uren in rekening brengen. We passen ons echter ook aan wanneer dat nodig is, om ervoor te zorgen dat uw kantoor altijd in topconditie is.

Ons uitgebreide pakket omvat het reinigen van bureaus, zowel hooggelegen als laaggelegen plekken, vensterbanken en het legen van prullenbakken. We bieden ook aanvullende services, zoals het verzorgen van planten en het opruimen van bladeren bij de ingang.

We werken samen met u om een schoonmaakschema op te stellen dat past bij uw behoeften. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of op andere tijdsintervallen zijn.

Ja, we begrijpen het belang van duurzaamheid en gezondheid. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke en veilige schoonmaakproducten die effectief zijn en tegelijkertijd de gezondheid van uw medewerkers en het milieu beschermen.

Geen probleem! We zijn flexibel en bereid om langer te blijven na speciale evenementen, zodat uw kantoor de volgende dag weer in perfecte staat is.

Absoluut! We staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verzorgen van planten, het legen van de papierversnipperaar of andere verzoeken, we zijn er om te helpen.

Uw vertrouwelijkheid is belangrijk voor ons. Ons team is getraind om discreet en professioneel te werken, en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig blijft.

Ja, al onze schoonmaakmedewerkers zijn zorgvuldig gescreend en getraind om professioneel en betrouwbaar te zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw kantoor in goede handen is.

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Onze schoonmaakdiensten kunnen worden afgestemd op uw planning, zodat we buiten kantooruren kunnen werken als dat beter voor u uitkomt. Neem contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken.

Een gezondere werkomgeving, dankzij een schone en opgeruimde ruimte. Daarnaast creëert u een positieve indruk op klanten en partners dankzij een professionele uitstraling. Bovendien draagt preventieve reiniging bij aan een langere levensduur van uw meubilair en leidt het tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor