Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gevelreiniging Breda

De gevel is een van de visitekaartjes van het bedrijf. Als de gevel blinkt, maakt uw bedrijf een goede indruk op klanten en vertegenwoordigers. Bij S.H.S. Schoonmaakservices reinigen we de beplating op gevels en ook hardboards worden door ons schoongemaakt. Dat doen we op waterbasis met een hogedrukreiniger. Stenen gevels zitten niet in ons pakket, omdat we de voegen niet uit de gevel willen spuiten.

Ook gevels van hoge gebouwen kunnen door ons worden schoongemaakt, wij werken sinds 2011 met  een vaste partner die ons voorziet van een hoogwerker of een hijskraan. Zo kunnen we niet alleen appartementen van twee of drie hoog schoonmaken, maar ook een kantoorpand van twintig verdiepingen.

Bij de schoonmaak nemen we uiteraard de juiste veiligheidsmaatregelen in acht. De veiligheid van onze medewerkers staat bij S.H.S. Schoonmaakservice namelijk op nummer één.

Expert in Gevelreiniging

Bij S.H.S. Schoonmaakservice begrijpen we het belang van een schone en representatieve gevel voor uw bedrijf. Onze gevelreinigingsdienst is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw gevel een positieve indruk maakt op klanten en vertegenwoordigers, en tegelijkertijd de integriteit van het materiaal behoudt. 

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van beplating en hardboards op gevels. Met behulp van een hogedrukreiniger met waterbasis kunnen we effectief vuil, stof, en andere verontreinigingen verwijderen. Het gebruik van een waterbasis reinigingsmethode zorgt ervoor dat de gevel op een milieuvriendelijke manier wordt gereinigd, zonder schadelijke chemicaliën.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in het reinigen van beplating en hardboards, voeren we geen reiniging uit op stenen gevels. Dit is omdat we de voegen tussen de stenen niet willen beschadigen. Onze focus ligt op het bieden van een veilige en grondige reiniging die de duurzaamheid en esthetiek van uw gevel behoudt.

Naast het reinigen van gevels van laagbouw, hebben we ook uitgebreide ervaring in het schoonmaken van gevels van hoge gebouwen. We werken al sinds 2011 samen met een betrouwbare partner die ons voorziet van hoogwerkers of hijskranen. Dit stelt ons in staat om niet alleen appartementen op de tweede of derde verdieping schoon te maken, maar ook kantoorpanden met meerdere verdiepingen, zelfs tot twintig verdiepingen hoog.

Veiligheid staat altijd voorop bij S.H.S. Schoonmaakservice. Bij het uitvoeren van gevelreinigingswerkzaamheden hanteren we strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in een veilige omgeving werken. We zorgen ervoor dat al onze medewerkers goed zijn opgeleid en op de hoogte zijn van de veiligheidsprocedures die nodig zijn bij het werken op hoogte. Op die manier kunnen onze klanten met vertrouwen rekenen op een professionele gevelreinigingsdienst die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Met S.H.S. Schoonmaakservice kunt u verwachten dat uw gevel grondig wordt gereinigd met behulp van milieuvriendelijke methoden, dat de integriteit van het materiaal behouden blijft en dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. We streven ernaar om uw bedrijf een schone, glanzende en professionele uitstraling te geven die een blijvende indruk maakt op uw klanten en vertegenwoordigers.

Veel gestelde vragen

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van beplating en hardboards op gevels. We voeren echter geen reiniging uit op stenen gevels om schade aan de voegen te voorkomen.

We gebruiken een waterbasis reinigingsmethode met hogedrukreinigers om vuil en verontreinigingen effectief te verwijderen. Dit is een milieuvriendelijke benadering zonder schadelijke chemicaliën.

Ja, we hebben uitgebreide ervaring in het reinigen van gevels van hoge gebouwen tot twintig verdiepingen hoog. We werken samen met betrouwbare partners die ons voorzien van de benodigde apparatuur.

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en bekend met veiligheidsprocedures bij het werken op hoogte. We nemen strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het werk veilig wordt uitgevoerd.

Gevelreiniging is gericht op het verwijderen van vuil en verontreinigingen, terwijl gevelonderhoud gericht is op het behoud van de duurzaamheid en esthetiek van uw gevel over een langere periode.

Gevelreiniging beschermt uw gevel tegen schade door verontreinigingen en corrosie. Bovendien draagt het bij aan de bevordering van energie-efficiëntie en het creëren van een veilige omgeving. Door aantasting te voorkomen en gevelmaterialen te behouden, garanderen we een duurzame en representatieve uitstraling van uw gebouw.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor