Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak

Stof op de voorraadkasten, stofdraden die aan het plafond hangen of vlekken op de vloer die permanent lijken te zijn? S.H.S. Schoonmaakservice gaat  deze uitdagingen graag aan. We begrijpen het belang van een schone werkomgeving. Dit is niet alleen beter voor uw gezondheid en die van uw medewerkers, maar komt ook de productiviteit ten goede. In een schone lucht en met schone apparatuur is het prettiger werken.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice werken we op basis van regie, ofwel de werkelijke uren die we nodig hebben om het kantoor te reinigen maar we blijven ook flexibel! Als er een feestje is geweest, dan blijven we bijvoorbeeld een uurtje langer zodat er de volgende dag niets meer van het feestje  te merken is. Alle materialen reinigen we met een licht vochtige doek.  

Onze kantoorschoonmaak omvat het hele pakket. We maken bureaus schoon, hebben aandacht voor de hoge en lage punten in het kantoor en nemen ook de vensterbanken mee. Prullenbakken worden door ons geleegd en van een verse vuilniszak voorzien. Daarnaast bieden we extra services aan, zoals het verzorgen van de planten, het legen van de papierversnipperaar of het opvegen van bladeren bij de ingang.

Betrouwbare kantoorschoonmaakdiensten

Heeft u last van stof op de voorraadkasten, hangende stofdraden aan het plafond of hardnekkige vlekken op de vloer? S.H.S. Schoonmaakservice staat klaar om deze uitdagingen aan te pakken en uw kantoor grondig schoon te maken. We begrijpen het belang van een schone werkomgeving. Niet alleen draagt dit bij aan uw gezondheid en die van uw medewerkers, maar het bevordert ook de productiviteit. Werken in een schone omgeving met frisse lucht en schone apparatuur is prettiger.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice werken we op basis van regie, wat betekent dat we de werkelijke uren hanteren die nodig zijn om uw kantoor grondig te reinigen. We blijven echter ook flexibel! Als er bijvoorbeeld een feestje heeft plaatsgevonden, zijn we bereid om een uurtje langer te blijven zodat er de volgende dag niets meer van het feestje te merken is. We maken gebruik van een licht vochtige doek om alle materialen schoon te maken.

Onze kantoorschoonmaak omvat een uitgebreid pakket aan diensten. We reinigen bureaus, hebben aandacht voor zowel de hooggelegen als laaggelegen plekken in het kantoor en nemen ook de vensterbanken grondig onder handen. Prullenbakken worden regelmatig door ons geleegd en voorzien van verse vuilniszakken. Daarnaast bieden we aanvullende services, zoals het verzorgen van planten, het legen van de papierversnipperaar of het schoonvegen van bladeren bij de ingang.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om uw kantoor schoon en verzorgd te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw kantooromgeving schoon en hygiënisch is, zodat u en uw medewerkers in een aangename en gezonde omgeving kunnen werken.

Wilt u meer informatie over onze kantoorschoonmaakdiensten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende offerte. We bespreken graag uw specifieke behoeften en wensen, zodat we een schoonmaakplan op maat kunnen opstellen dat perfect aansluit bij uw kantooromgeving. Kies voor S.H.S. Schoonmaakservice en geniet van een schoon en representatief kantoor waarin uw medewerkers zich prettig voelen.

Veel gestelde vragen

Onze kantoorschoonmaak is gebaseerd op een regiemodel, waarbij we de werkelijke benodigde uren in rekening brengen. We passen ons echter ook aan wanneer dat nodig is, om ervoor te zorgen dat uw kantoor altijd in topconditie is.

Ons uitgebreide pakket omvat het reinigen van bureaus, zowel hooggelegen als laaggelegen plekken, vensterbanken en het legen van prullenbakken. We bieden ook aanvullende services, zoals het verzorgen van planten en het opruimen van bladeren bij de ingang.

We werken samen met u om een schoonmaakschema op te stellen dat past bij uw behoeften. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of op andere tijdsintervallen zijn.

Ja, we begrijpen het belang van duurzaamheid en gezondheid. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke en veilige schoonmaakproducten die effectief zijn en tegelijkertijd de gezondheid van uw medewerkers en het milieu beschermen.

Geen probleem! We zijn flexibel en bereid om langer te blijven na speciale evenementen, zodat uw kantoor de volgende dag weer in perfecte staat is.

Absoluut! We staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verzorgen van planten, het legen van de papierversnipperaar of andere verzoeken, we zijn er om te helpen.

Uw vertrouwelijkheid is belangrijk voor ons. Ons team is getraind om discreet en professioneel te werken, en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig blijft.

Ja, al onze schoonmaakmedewerkers zijn zorgvuldig gescreend en getraind om professioneel en betrouwbaar te zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw kantoor in goede handen is.

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Onze schoonmaakdiensten kunnen worden afgestemd op uw planning, zodat we buiten kantooruren kunnen werken als dat beter voor u uitkomt. Neem contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken.

Een gezondere werkomgeving, dankzij een schone en opgeruimde ruimte. Daarnaast creëert u een positieve indruk op klanten en partners dankzij een professionele uitstraling. Bovendien draagt preventieve reiniging bij aan een langere levensduur van uw meubilair en leidt het tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor

Gratis checklist & schoonmaaktips voor kantoren