Direct contact

+31 (0)6 18 28 00 18

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Cleanroom schoonmaak

Een cleanroom is een speciaal ontworpen ruimte om besmetting te voorkomen. Cleanrooms worden onder meer in de zorg gebruikt zoals bij de productie van geneesmiddelen. Bij S.H.S. Schoonmaakservice beschikken we over alle benodigde kennis om een cleanroom grondig  schoon te maken. Dit gaat verder dan het gebruik van de juiste schoonmaakproducten. Onze schoonmakers weten dat de mens de grootste vervuiler in cleanrooms is, en passen hun werkwijze daarop aan.

Bij cleanroom schoonmaak werken we onder meer met WFI, dat is gesteriliseerd water. Verder gebruiken we chloor, in een hoge concentratie, en IPA-spray op alcoholbasis. Tijdens de cleanroom reiniging maken we gebruik van speciale doeken. Deze doeken worden na gebruik meteen weggegooid en niet hergebruikt..

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodat ze over de meest up-to-date kennis beschikken die nodig is om een cleanroom schoon te maken Voor cleanroom schoonmaak bent u bij ons dan ook aan het goede adres.

Professionele Cleanroom Schoonmaakdiensten

Bij S.H.S. Schoonmaakservice begrijpen we dat cleanroom schoonmaak een uiterst gespecialiseerde dienst is die precisie en aandacht voor detail vereist. Onze klanten kunnen dan ook een professionele en grondige aanpak verwachten die voldoet aan de strenge eisen van cleanroomomgevingen.

Naast het gebruik van de juiste schoonmaakproducten, zoals Klap, gesteriliseerd water, chloor in een hoge concentratie en IPA-spray op alcoholbasis, gaan onze schoonmakers nog een stap verder. Ze passen speciale methoden toe die specifiek zijn ontworpen om de menselijke bron van verontreiniging aan te pakken. Dit omvat het implementeren van strikte protocollen voor persoonlijke hygiëne, zoals het dragen van speciale cleanroomkleding en het gebruik van handschoenen, maskers en overschoenen.

Onze schoonmakers zijn volledig op de hoogte van de nieuwste kennis en technieken die nodig zijn om een cleanroom grondig te reinigen. Ze worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de sector. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op een schoonmaakservice die voldoet aan de strengste normen.

Bij het schoonmaken van een cleanroom maken we gebruik van speciaal geselecteerde wegwerpdoeken die zijn ontworpen om de kans op contaminatie tot een minimum te beperken. Deze doeken worden na elk gebruik direct weggegooid, zodat er geen risico bestaat op hergebruik en potentiële verontreiniging.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is van het grootste belang. Daarom zorgen we ervoor dat we een gedetailleerd schoonmaakplan op maat maken voor elke cleanroom die we reinigen. Dit houdt rekening met de specifieke eisen en vereisten van de klant, evenals de geldende regelgeving en normen in de industrie.

Of u nu in de zorgsector werkt en een cleanroom heeft voor de productie van geneesmiddelen, of in een andere branche waarin cleanrooms essentieel zijn voor uw activiteiten, bij S.H.S. Schoonmaakservice staan we klaar om u te helpen. Als professioneel schoonmaakbedrijf met expertise in cleanroom schoonmaak, leveren we de hoogste kwaliteit en zorgen we ervoor dat uw cleanroom een veilige, schone en gecontroleerde omgeving blijft.

Veel gestelde vragen

We gebruiken specifieke schoonmaakproducten zoals Klap, gesteriliseerd water, chloor in een hoge concentratie en IPA-spray op alcoholbasis om aan de strengste reinigingseisen van cleanrooms te voldoen.

Onze schoonmakers dragen speciale cleanroomkleding en maken gebruik van handschoenen, maskers en overschoenen om menselijke verontreiniging te minimaliseren.

We gebruiken speciaal geselecteerde wegwerpdoeken die na elk gebruik direct worden weggegooid om het risico op contaminatie en hergebruik te verminderen.

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de cleanroom schoonmaakindustrie. We stellen gedetailleerde schoonmaakplannen op maat op basis van de specifieke eisen van elke cleanroom.

Ja, we maken gedetailleerde schoonmaakplannen op maat die rekening houden met de specifieke eisen, vereisten en regelgeving van uw cleanroom.

Cleanroom schoonmaak is essentieel voor het behoud van strikte hygiëne- en zuiverheidseisen in gevoelige processen. Hierdoor wordt naleving van kwaliteitsnormen gegarandeerd, wat leidt tot een verhoogde productkwaliteit en betrouwbare productie met minimale verontreiniging. Onze service beschermt niet alleen de menselijke gezondheid, maar ook de integriteit van uw producten. Met aangepaste protocollen en specialistische expertise zorgen we ervoor dat uw cleanroom voldoet aan de strengste normen en certificeringen.

Excellent
Based on 6 reviews
Marnix Guijs
Marnix Guijs
2022-11-12
Joanna Glejndek
Joanna Glejndek
2022-09-01
Lesley Freeke
Lesley Freeke
2022-03-21
Echt schoon is niet lelijk super ik zeg dikke prima
erol shefketov
erol shefketov
2020-11-24
Wim en Betty Vreugdenhil
Wim en Betty Vreugdenhil
2020-10-08
Wat een fijn bedrijf, korte lijntjes en direct. Wat zijn wij blij met SHS voor het schoonmaken van ons kantoor in HNK. Dit is ons 3e ervaring met een schoonmaakbedrijf, maar SHS steekt er met kop en schouders bovenuit.
joyce van der waal
joyce van der waal
2020-05-12

Onze werkwijze: Professionele schoonmaak in drie eenvoudige stappen

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we ernaar om het proces van het regelen van uw schoonmaakbehoeften zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze drie stappen kunt u gebruikmaken van een van onze schoonmaakdiensten:

Telefonisch contact

Neem telefonisch contact met ons op en laat uw gegevens achter, samen met een beknopte beschrijving van uw schoonmaakwensen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Afspraak maken

We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak zullen we uitgebreid ingaan op uw specifieke wensen en wat S.H.S. Schoonmaakservice voor u kan betekenen. We zullen ook onze schoonmaakmethoden en aanpak met u bespreken.

Offertevoorstel

Na onze afspraak stellen we een gedetailleerd offertevoorstel voor u op. Hierin worden alle aspecten van de schoonmaakwerkzaamheden uiteengezet, inclusief de frequentie, de duur van de dienstverlening en de kosten. We streven ernaar om een transparante en concurrerende offerte te bieden die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Na ontvangst van ons offertevoorstel hopen we natuurlijk dat u kiest voor de fantastische schoonmaakdiensten van S.H.S. Schoonmaakservice. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we direct aan de slag gaan. Ons toegewijde team van professionele schoonmakers zal ervoor zorgen dat uw ruimtes grondig worden gereinigd en dat aan al uw schoonmaakeisen wordt voldaan.

Bij S.H.S. Schoonmaakservice streven we naar volledige klanttevredenheid en leveren we hoogwaardige schoonmaakdiensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons u helpen een 

schone en hygiënische omgeving te creëren waar u van kunt genieten.

Ervaren schoonmaakbedrijf

TIJDELIJK AANBOD

Ontvang een gratis proef schoonmaak bij je eerste boeking

ONZE TESTIMONIALS

Uitstekende service en zeer schone resultaten op ons kantoor