Missie / Visie

Visie

In de wereld van de schoonmaakbranche is S.H.S. Schoonmaakservice uw vertrouwd adres voor garantie op een schone werkomgeving. Flexibel inspelen op uw wensen als opdrachtgever vraagt een flexibele en proactieve schoonmaakpartner, waarbij u als klant centraal staat.
Onze kernwaarden zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit.
S.H.S. Schoonmaakservice biedt haar schoonmaakdiensten aan vanuit “bewust maatschappelijk ondernemen”. Efficiënt en effectief werken met alleen biologische producten, die
milieuvriendelijk zijn voor uw interieur en leef- en werkomgeving. Dit is een bewuste keuze, om zowel nu als in de toekomst het milieu zo min mogelijk te belasten.

Missie

S.H.S. Schoonmaakservice zal haar werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Als solide tweemanszaak vinden wij het belangrijk dat u als klant kunt bouwen op wederzijds
vertrouwen en goede onderlinge communicatie.
S.H.S. Schoonmaakservice zet zich in voor een optimale service en staat garant voor een goede sfeer en gezonde werklust. In samenwerking met u creëren wij een schone omgeving voor u en uw medewerkers. U mag vertrouwen op ons enthousiaste inzet en vakmanschap.