Over S.H.S. Schoonmaakservice

Over Ons

S.H.S. Schoonmaakservice is een ervaren schoonmaakbedrijf, dat reeds meerdere jaren actief is in de schoonmaakbranche. S.H.S Schoonmaakservice is gevestigd in Breda en binnen een straal van 35 kilometer leveren wij onze diensten o.a. in Raamsdonksveer, Oosterhout, Made, Zevenbergen, Teteringen, Terheijden, Dongen, Rijen, Tilburg, Waalwijk, Bavel, Dorst, Oosteind, Etten-Leur, Roosendaal, Ulvenhout, Chaam, Zundert en Klundert.

MKB-bedrijven

Het klantenbestand is divers en bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven. Met een jong, gedreven en ervaren team van medewerkers streeft S.H.S. Schoonmaakservice naar een hoogwaardige kwaliteit en servicegraad. De behoeftes en wensen van de klant staan daarin centraal.

S.H.S. Schoonmaakservice uw betrouwbare partner

S.H.S. Schoonmaakservice is uw ideale partner wanneer u een betrouwbare en adequate aanpak zoekt voor alle reinigingsproblemen.

Samen tot resultaten komen

Samen met u, daarin schuilt onze kracht. Onze mensen doen hun werk met passie, en met inlevingsvermogen voor het werk van u en uw medewerkers. Met een schone werk- en leefomgeving als resultaat.

Zorg voor onze leefomgeving

De verantwoordelijkheid en zorg voor de leefomgeving die ons dierbaar is. Het besef zit er bij onze mensen ingebakken. Daarom werkt S.H.S. Schoonmaakservice bijvoorbeeld uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, waardoor het milieu minder wordt belast.

Bedrijfsschoonmaak en Thuisschoonmaak

Voor zowel Bedrijfsschoonmaak (interieurschoonmaak) als Thuisschoonmaak. Samen met onze collega’s bieden wij u naast Interieurverzorging ook aanvullende schoonmaakdiensten aan, zoals Glasbewassing, Vloerbewassing, Tapijtreiniging en Gevelreiniging. In overleg zijn ook nevendiensten bespreekbaar, zoals het verzorgen van kleine boodschappen, het aanvullen van koffie- en theeapparaten, verzorging van binnenbeplanting, enzovoort.

Bereikbaarheidsservice 24/7

Door onze flexibiliteit en 24-uurs bereikbaarheidsservice kunnen wij adequaat handelen en al uw schoonmaakproblemen zo snel mogelijk oplossen. S.H.S. Schoonmaakservice biedt u kortom meer dan alleen schoonmaakdiensten.

Mail ons uw vragen

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten, of heeft u nog vragen of een speciaal verzoek, stuurt u ons dan een e-mail: info@shsservice.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.